Issue Rating not showing vote results

The vote results (stars) are not displayed on an issue list (the view comments column works well). The ModalDialog for editung the issue shows the stars.

Id #18826 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 6:08 PM by cloudia | Created: Oct 25, 2012 at 5:38 PM by cloudia

Page Rating web part not working and displays the message More than 1 item have been found for this page

i added page rating to a page in a Team site, the web part worked once on the page and then displays the message "More than 1 item have been found for this page"

Id #18793 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 6:08 PM by amin82 | Created: Oct 15, 2012 at 3:03 PM by amin82

Show Ratings web part does not work in presence of external list

ShowRatingsWebPart.cs line 400 DataTable Report1Results = SPContext.Current.Web.GetSiteData(Report); throws exception list does not exist. Sorry I'm not strong with CAML, so I failed to figure out ...

Id #16753 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 6:08 PM by passerby | Created: Oct 17, 2011 at 1:00 PM by passerby

Dropbox issue - Farm Activation

When i activate the feature on my farm for the first time, it activates fine. then it seems to die, and unactivate itself. when i attempt to reactivate, i get the error "Cannot create duplicated ke...

Id #16652 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 6:08 PM by wyefye | Created: Sep 29, 2011 at 3:43 PM by wyefye

DropBox - Object Instance ID Not not found, Cannot Create Duplicate Key

Hi,   when i deploy the WSP to the farm, it deploys fine. whine i try to activate it on a mysite host, i get either a "Object instance ID not found", or "Cannot create Duplicate Key". I think i go...

Id #16651 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 6:08 PM by wyefye | Created: Sep 29, 2011 at 3:00 PM by wyefye

Page ratings not working

I created a Rating team site and also a standard site and activated the rating feature. I added the page rating web part into the home page and I tried to rate the page with 3 different users and t...

Id #15504 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 6:08 PM by StephaneEyskens | Created: Mar 10, 2011 at 10:36 AM by jxupi

Cannot rate in Assets and Pictures libraries from any view

Hi, I've been configuring many kinds of lists with the rating feature but with the Assets and Picture libraries I am having the problem I cannot rate any item from any view.   To rate these lists' ...

Id #15503 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 6:08 PM by StephaneEyskens | Created: Mar 10, 2011 at 10:07 AM by jxupi

Rated Team Site home page - Rating Sytem web part not movable between zones.

Was looking at implementing the Rated Team Site template and wanted to change the layout from one column (default) to two columns so that I could move the rating web parts into the right column so ...

Id #15081 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 6:08 PM by StephaneEyskens | Created: Jan 11, 2011 at 2:34 PM by jriesen

Threaded View in Discussion Board is Messed Up

I would paste a picture here if that was an option, but I will try to describe.   The rating and the rating comments each display separately from the message when viewed in Threaded View.   I suppo...

Id #15055 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 6:08 PM by jriesen | Created: Jan 6, 2011 at 9:46 PM by jriesen

Blank screen after configuring webpart

Hi,   I have installed the sharepoint tool basket-picture gallery in sharepoint 2010 Foundation site. Configured according to the picture gallery video,But I get a blank screen after configuration....

Id #14211 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 6:08 PM by StephaneEyskens | Created: Sep 8, 2010 at 6:27 PM by vikpri